torsdag 10 januari 2013

Men ORKA!!!!!


Har legat dunderförkyld i drygt en vecka nu och den illvilliga gästen herr Virus har nu intagit borgen Bihålorna.....     Enda positiva med detta är 1. när man tappat rösten är det lika roligt varje gång man ska kommunicera med andra människor. Antingen viskar dom tillbaka eller när man helt har tappat rösten svarar dom skriftligt när man skriver nå´t åt dom.......     2. Man tappar matlusten och orkar med nöd och näppe sträcka sig efter Vicks inhalatorn samt pappersrullen som står på sängbordet, detta borde i sin tur generera ett massivt viktras...    :-)
Nåja, efter att ha stått i tunneln och blickat mot ljuset, ropandes på Jonathan!  har tankarna åter börjat cirkla kring papper, chips, charms och lim......   gott tecken det!
Hann aldrig publicera dessa två sista sidorna jag gjorde innan jag knockades, så jag gör det nu

 Hakke´s bar
Detta var väl möjligen enda gången under hela denna resas gång som mungiporna pekade neråt....   Mamma var lite trött och mör efter den långa körningen, lägg därtill till att undertecknad är blond och blåögd samt att Gud uppenbarligen inte tyckte det var straff nog utan han bestämde att jag skulle födas som kvinna.....  Detta i kombination gör att hjärnaktiviteten ibland inte alltid är på topp...   Här på Hakke´s helt underbara vikingakrog skulle vi således äta lunch! Kevin ville såklart ha något gott grillat och lille Tom valde pannkakor med sylt. MEN i mammas förvirrade hjärna blev detta, ja just det, spaghetti med köttfärssås.....   Han var inte glad! Detta tillstånd varade dock inte länge, men barnen kommer ihåg det än idag!   :-)
Har än en gång många bilder, visitkort och kvitton så det fick bli ett minialbum här också. Alltid när vi åker någonstans är jag noga med att fota, anteckna viktig/intressant information samt att som den värsta kleptomanen plocka på mig allt löst som inte sitter fastskruvat.........    (kvitton, servetter och visitkort är för mig en viktig del i memorabilian vid scrapbooking)

 Interiören är helt otroligt fin! Att sitta och vänta på maten och ha ett vikingaskepp ovanför huvudet i taket är väl inget som direkt sker varje dag.....
 Jag behövde inte en enda gång påtala att grönsaksdisken skall besökas, barnen var så duktiga på att hämta sallad och grönsaker. Dom har väl helt underkastat sig mamma Stalins regler vid det här laget och gett upp inför överheten...  

Djurgårdsfärjan från Grönan till Slussenkajen
Efter en smärtsamt rolig dag på Grönan ville jag att mina barn ska få njuta och göra allt det som jag gjorde med min älskade farmor om somrarna när jag var liten och var hos henne. Vi tog djurgårdsfärjan från Grönan (efter Wasa-museéts besök, LO kommer senare) Tom orkar inte ens sitta upp och Kevin försöker uppdatera sina kompisar hemma vad vi har gjort, men är så trött att han knappt orkar hålla i mobilen, efter detta bestämdes det för att vi skulle ta tunnelbanan (LYCKA, där är det kul att åka i rulltrappor, tåg OCH DET FINNS SKUGGA OCH SVALKA!)  in till sta´n och gå och äta mat. Jag försöker att hålla sidorna rätt enkla och inte så överbelamrade för att ge boken ett gladare och "lättare" intryck, precis så som semestern var.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar