onsdag 13 mars 2013

ALTRINGSTÄVLING.......

 lådan som ska få den stora äran att altras....

Jahaja, nu har Pernilla Grenander utlyst en altringstävling och jag har ju bara prövat att altra en ynka papperspåse en gång tidigare....    Pga att ungarna var ytterst motvilliga till all form av samarbete inför denna uppgift och jag uppenbarligen inte springer lika fort som dom! så fick det bli ett enklare altringsobjekt... Det fick bli en låda för förvaring, och då en stor låda så det ryms mycket!   :-)

Det färdiga altringsresultatet.....

Lådan är klädd med ett härligt sommarpapper från IKEA´s serie "FROST" och kantad med en vit pappersspets, ovanpå en vit cs-matta utstansad med Martha Stewart´s punch-around-the-corner COMBO "String Lace". Hjärtat är stansat med en Nestabilities Die "Scalloped Heart" på Vibeke Spigseth´s underbara papper. Rosorna är handgjorda av mig i ett svagt ögonblick, därav de mörka kanterna, det är inte distress, det är brännskador p g a alla svordomar.....   bakom rosorna sitter en pearlswirls från PY-hobby och uppe i högra hörnet sitter en ljuvlig skir spetsfjäril köpt från Gunilla Söderström. Tag'en högst upp är också från Vibeke´s kollektion och skall märkas med innehåll senare.... 
Roscharmen är köpt av Pernilla Grenander och monterad med en kedja och en brad. Så himla mycket bättre än att ha en trist papplåda på hyllan.....      :-)   

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar