måndag 21 oktober 2013

Ett grattiskort till Tom på 11-års dagen Framsidan av kortet

Barn är sällan intresserad av kort på varken födelsedagar eller på julklapparna, men om man anstränger sig lite extra och gör det lite mer spännande och avancerat med många saker att upptäcka, kommer även barnen att uppskatta födelsedagskorten. Här har jag gjort mitt alldeles första dragkort och lagt in flera bilder och mycket dekorationer på framsidan, flikarna, baksidan och t o m insidan så att det finns mycket att upptäcka. Det lockar till eftertanke och minnen från barndomen och Tom är stolt över att ha sitt kort på sin skrivbordshylla så alla kan se det.

Bilden är på en liten Tom som ligger och jollrar och pratar för fulla muggar, något som han fortsatt med i sådan grad att omgivningen går omkring med sår på trumhinnorna och ständigt blödande öron....  Det helt underbart ljuvliga hjärtat har jag fått i en swapp och jag skulle viljaa ha en hel drös med dom. Kortet var mitt allra första dragkort och fungerar riktigt bra när man drar i flikarna. 


Det här är såååå karaktäristiskt för mitt scrappande: ett kluster med blingswirls, blommor, blad och charms :-)Baksidan av kortet

Baksidan av kortet höll jag enkelt med en vacker men enkel gallerdies och en utstansad fjäril från Joy-craft samt halvpärlor som enda dekorationer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar